zoobutik

Allt för ditt djur under samma tak

image

Har du ett husdjur som är i behov av kloklippning eller nytt foder? Behöver din hunds päls en trim? Eller är du kanske ute efter att skaffa dig ett akvarium? Oavsett vad du är ute efter kan du hitta det hos Vinsta Zoo, en zoobutik i Vinsta som har allt du och ditt djur kan tänkas behöva, oavsett om det handlar om en liten akvariefisk eller en stor hund. Med sina nästan 1000 kvm är Vinsta Zoo en av Stockholms största zoobutiker som dessutom har erfarenhet av zoobranschen sedan 2005. Så om du är i Stockholmstrakten och behöver något till ditt djur har Vinsta Zoo med all säkerhet det du behöver. 

 

Kunnig personal

Vinsta Zoo har sju anställda som är kunniga inom allt som har med hundar, katter, smådjur och fiskar att göra, så om du har några frågor är de redo att hjälpa dig och ge dig bästa möjliga service oavsett vad du kan tänkas behöva. Förutom kunnig och hjälpsam personal hittar du på Vinsta Zoo även Ninnis trim som har 10 års erfarenhet av hundtrim. Hon startade med att klippa spaniels hemma men håller nu till i en av Vinsta Zoos lokaler och har vidgat sina kunskaper till alla slags hundar samt även kaniner, men tyvärr inte katter eftersom hon är allergisk. För övrigt har Vinsta Zoo även ett samarbete med Hässelby Veterinärpraktik som erbjuder dig och ditt djur hög kompetens och lång erfarenhet, oavsett om det handlar om viktminskning eller hjärtundersökning. 

 

Foder åt alla

Personalen på Vinsta Zoo är utbildade inom foder och näringslära och kan hjälpa dig hitta rätt foder för just ditt husdjurs behov och smak. De erbjuder en mängd olika fodermärken för både hund och katt, bland annat Acana, Four Friends, Eukanuba, Pet Nation och Alac AB. Förutom dessa märken har Vinsta Zoo även tillgång till specifikt veterinärfoder från märkena Royal Canin, Specific: Veterinary Pet Nutrition och Hill’s Prescription Diet. Så oavsett vad ditt djur behöver kommer personalen på Vinsta Zoo att kunna hjälpa dig hitta det. 

 

Mer än bara tillbehör

Förutom alla slags tillbehör du kan tänkas behöva för dina djur kan du även skaffa fiskar på Vinsta Zoo. Det finns ett stort utbud på både sötvattenfiskar och rovfiskar så det finns med största sannolikthet något som du kan nappa på. De har även allt annat du kan behöva i akvarieväg. Dessutom finns allt du behöver för dina fåglar, kaniner och smågnagare. 

 

Bra service

Bor du i Stockholmstrakten eller har vägarna förbi Vinsta är Vinsta Zoo en bra butik för dig som har djur eller funderar på att skaffa. Enligt deras facebooksida har de ett betyg på 4,7 av 5 och kunder har lämnat kommentarer om hur bra personalen och bemötandet är. Har du frågor är de alltid villiga att hjälpa till, oavsett om du kommer till butiken eller om du mailar eller ringer. Allt du behöver veta finns att hitta på Vinsta Zoos hemsida. Så gör dig själv och ditt djur en tjänst och besök Vinsta Zoo för att se till att dina fyrbenta vänner får det allra bästa.