Hundkurs Hässelby

Lär känna både dig själv och din fyrfota vän på en hundkurs i Hässelby

Lär känna både dig själv och din fyrfota vän på en hundkurs i Hässelby

editorial

Det är intressant hur annorlunda saker kan vara när det kommer till hundar beroende på land. Nere på kontinenten är det till exempel relativt vanligt att hunden får gå utan koppel när man befinner sig i särskilda områden, till exempel i en park.
I Sverige är detta som bekant inte ett alternativ och frågan är varför det är så. Är hundar i Sverige inkapabla till att agera på ett tryggt och säkert sätt?

Lär känna din jycke

Vissa skulle kanske yrka på att det behövs körkort för hundar. Ett bevis på att man faktiskt klarar av att hantera en jycke – särskilt när det kommer till sorter som har avlats fram för att vara aggressiva.
Vad man än tycker om det är det nog en bra idé för alla att gå på en hundkurs i Hässelby eller någon annanstans där dessa erbjuds.
Det brukar vara ett tillfälle till att både lära känna sig själv och sin fyrfota kamrat.

Hundkurs Hässelby

För alla som någonsin har kollat på tv-programmet ”Mannen som kunde tala med hundar” vet att hundarna ofta speglar de energier som husse och/eller matte utstrålar. Hundar är flockdjur och lever därför i ett sammanhang där de påverkas av de energier som finns i deras omgivning.
Det är inte helt olikt oss människor, sociala djur som vi är. För är det inte också så att vi lever ut de mönster som vi har lärt oss genom våra liv?

Just därför kan en kurs för hundar också vara en kurs för människor. Här får du nämligen tillfälle att som djurägare möta dig själv och dina egna tankemönster.
På detta sätt kan en hund vara ett av de bästa verktyg som vi människor kan ha i vår resa för att möta oss själva här i livet.
Ur samma perspektiv kan en hunds närvaro i vår vardag vara en gåva som räcker livet ut.